Bemutatkozás

Lonkai Adriennek hívnak, férjnél vagyok, két gyermek boldog édesanyja.
Sok éve diplomás gyógytornászként dolgozom mindenféle korosztállyal. Már a főiskolán tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, a diplomamunkámat is a koraszülöttekről írtam. A Telki Magánkórházban eltöltött évek során szerencsére sokat lehettem kisbabákkal, akik szüleit babamasszázsra és babatornára tanítottam.
Amikor önálló vállalkozásba fogtam, kevesebb kisgyermekkel kerültem kapcsolatba, éreztem is a hiányát, ezért elvégeztem a Vitamintorna oktató képzést és azóta vitamintornát tartok a Telki óvodában, és remélhetőleg hamarosan más helyszínen is.
A babaúszás mindig érdekelt, és egy csodának tartottam, ahogy a kis csecsemők nyitott szemmel, mosolyogva úsznak a víz alatt.
Elvégeztem a Stoller Babaúszó Akadémia oktató képzését, ahol szakmailag biztos alapokat kaptam ahhoz, hogy megkezdjem a babák úszásoktatását.
Amikor 2014. nyarán megnyitott a Telki Sportcentrumban az uszoda, és megláttam azt a barátságos, meleg környezetet, azonnal elhatároztam, hogy itt babaúszást szeretnék tartani.
Bemutatkozásomat végezetül egy idézettel szeretném zárni:

"A vízzel mint titokkal való megismerkedésnek sokféle módja van. Ezek közül az egyik az úszás. Vízből születünk, s nagyrészt vízből is vagyunk. A víz nem tárul föl, a víznek nincsenek titkai; maga a víz a misztérium." (dr. Balázs Zoltán)